Studium en Vakwijs breiden samenwerking uit in Den Bosch

Studium en Vakwijs, bekende aanbieders van technische, opleidingen, breiden hun samenwerking uit in Den Bosch. Hierbij maken we gebruik van de bestaande locatie van Vakwijs in Den Bosch voor de warmtepompopleiding van Studium. Dit initiatief volgt na een succesvolle samenwerking op de locaties in Schiedam, Stein en Groningen.

Brede dekking in Nederland

Dankzij deze samenwerking in Den Bosch vergroten we de regionale dekking van technische opleidingen in heel Nederland. Zo bieden wij onze cursisten meer keuzevrijheid aan in de locatie van hun opleidingen, zodat zij altijd een passende locatie in hun regio kunnen vinden.

Moderne en goed uitgeruste locatie

De locatie in Den Bosch is uitgerust met een hoogwaardige opleidingsomgeving en biedt toegang tot topmerken cv-ketels en warmtepompen. Dit stelt ons in staat om praktijkgerichte opleidingen van hoge kwaliteit aan te bieden. Naast de opleiding Warmtepomp Installateur bieden we ook koeltechnische opleidingen aan, waardoor wij een breder scala aan trainingen kunnen bieden voor de installatie- en koeltechnische sector.

Vertrouwde kwaliteit en ervaren docenten

Onze cursisten kunnen zoals altijd rekenen op de vertrouwde kwaliteit van Studium en Vakwijs. Wij blijven inzetten op hoge slagingspercentages en bieden opleidingen aan onder leiding van topdocenten met uitgebreide praktijkervaring. Deze combinatie zorgt ervoor dat onze cursisten uitstekend voorbereid de arbeidsmarkt betreden.

Belangrijke stap in groei en ontwikkeling

Met deze samenwerking in Den Bosch zetten wij een belangrijke stap in de verdere groei en ontwikkeling van Studium en Vakwijs. Wij nodigen je van harte uit om de locatie te bezoeken en kennis te maken met ons uitgebreide opleidingsaanbod.

Schrijf je hier in voor de opleiding warmtepomp installateur.

NIEUWS